вівторок, 12 грудня 2023 р.

 
Свято Миколая для вільшанських дітлахів

День Святого Миколая у сільській бібліотеці це завжди особливий день. Підготовка до свята розпочалася ще з середини листопада. Діти малювали малюнки, вчили вірші та пісні.
І от у переддень свята, яке нині відзначається 6 грудня, у філії 7 Вільшанська сільська бібліотека для дітей було проведено народознавчий калейдоскоп «Скоро, скоро в рідний край завітає Миколай». 
На гостину до дітвори завітала її Величність Казка. Казкові герої разом з бібліотекарем привітали дітей та їх батьків з цим чудовим святом.

Ведучі заходу - Хилюк Анастасія, Овєчкіна Богдана, добрі янголи - брати Олексій та Богдан Бакунець, хитрий чортисько Діана Шуба, невгомонна баба Яга - Повстюк Анастасія, козаки - Пшеничний Андрій та Карпенко Нікіта, снігуронька - Карина Шабля створили веселий неповторний настрій.
Діти отримали в подарунок солодощі від Заслуженого волонтера України, приватного підприємця Жученко Сергія Миколайовича. Від приємних емоцій та смачного дарунку у дітей щастям сяяли оченята.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Чорнобиль в серці України…    Сьогодні, 26 квітня ми відзначаємо Міжнародний день пам'яті про Чорнобильську катастрофу, яка стала однією...