пʼятницю, 24 лютого 2023 р.

 
 Літературна імпреза з Олександром Міщенком

    Дарувати внутрішнє тепло людям через красу рідного слова покликаний справжній письменник. Саме до таких майстрів слова належить талановитий поет, прозаїк, журналіст Олександр Міщенко - член Національної спілки журналістів та Національної спілки письменників України, автор книг для дорослих і дітей. У філії №7 Вільшанська сільська бібліотека відбулася літературна імпреза «Олександр Міщенко - знайомий і незнайомий». Про особистість Олександра Міщенка розповіла завідувач сільською книгозбірнею, розкривши його родовід, характер, вдачу та провела презентацію книжкової виставки «Через терни до зірок».
    Талановитий письменник розповів про свій творчий шлях, ділився спогадами, планами на майбутнє та секретами, звідки беруться сюжети для книг та образи героїв. Користувачі бібліотеки отримали емоційну насолоду від ліри Олександра Міщенка.
 А художній керівник Вільшанського БК Наталія Гладишевич разом з дочками Маріанною та Соломією підготувала музичний дарунок.





  

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Творчі посиденьки    Вже на повну силу буяє весна… Природа обдаровує нас п'янкими ароматами квітів… Лагідне сонечко зігріває своїм тепл...