пʼятницю, 24 лютого 2023 р.

 

                
Інформаційно-просвітницьке коло з жителями села Вільшанка

Інформаційно - просвітницьке коло, організатором якого є Полтавська обласна молодіжна громадська організація "Твій Світ", відбулося у селі Вільшанка Мгарського старостинського округу. Учасниками і учасницями практичного заняття з домедичної допомоги під час війни стали люди різного віку - від малечі, до людей старшого покоління. Присутні дізналися багато необхідної для безпеки і збереження життя в умовах воєнного стану інформації, задавали питання та на практиці познайомилися із турнікетом та механізмом його накладання і не тільки. Заняття провели викладач Лубенський Медичний Фаховий Коледж Taras Veremiuchyk і членкині волонтерського загону "Милосердя", студентки ІV курсу Анастасія Кононенко та Анастасії Василенко.

Захід відбувся в рамках проєкту "Захищені старостати: створення пунктів безпеки в старостинських округах Лубенської громади. Медіаграмотність. Безпека. Медицина". Проєкт фінансується CIVIC в рамках проєкту «Зменшення шкоди цивільному населенню в Україні шляхом посилення захисту на рівні громад та ефективного цивільно-військового співробітництва». Проєкт фінансується урядом Канади.





Немає коментарів:

Дописати коментар

 Творчі посиденьки    Вже на повну силу буяє весна… Природа обдаровує нас п'янкими ароматами квітів… Лагідне сонечко зігріває своїм тепл...