понеділок, 17 липня 2023 р.

 

                 
Презентація книги Леоніда Шаблі «Відомі імена та постаті»


15 липня у філії 7 Вільшанська сільська бібліотека відбулася презентація книги краєзнавця, воїна АТО Леоніда Шаблі «Відомі імені та постаті».
Ведуча заходу, завідувач книгозбірнею Наталія Шабля, зазначила, що суботнього дня зібралася численна публіка, щоб розділити радість народження нової книги про славетних земляків Мгарського старосту, дізнатися більше про їх долю.
Автор розповів про задум написання книги та ознайомив земляків з краєзнавчим виданням, розкривши цікаві сторінки життя його героїв, простих трударів та захисників нашої Батьківщини.
Щиро вітала Леоніда Івановича депутат міської ради Катерина Скуратовська, лунало багато теплих слів, добрих побажань від жителів громади.
Завітали на свято і учасники художньої самодіяльності Вільшанського БК під керівництвом художнього керівника Наталії Гладишевич. У виконанні жіночого гурту «Ягідка» звучали патріотичні та ліричні пісні.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Чорнобиль в серці України…    Сьогодні, 26 квітня ми відзначаємо Міжнародний день пам'яті про Чорнобильську катастрофу, яка стала однією...