понеділок, 3 жовтня 2022 р.

     
Літературна імпреза з письменницею Ганною              Кревською

     Вже стало доброю традицією запрошувати письменників на гостину. 1 жовтня у філії № 7 Вільшанська сільська бібліотека відбулася творча зустріч з письменницею - краянкою Ганною Кревською, представницею молодого покоління українських літераторів.
    Розпочинаючи зустріч на правах господині, завідуюча книгозбірні презентувала книжкову виставку «На полотні вишиваного слова», присвячену літературній творчості гості.

    А далі до слова була запрошена Ганна Кревська, яка розповіла про своє дитинство, свої перші поетичні збірки, ділилася особистими враженнями та переживаннями. Великий інтерес у присутніх викликали її нові прозові твори: «Ситцеве щастя», «Монастирські сливи», «Прядиво роду», в яких відтворюється жива історія рідного краю.
  Зустріч була теплою, жвавою, не вимушеною. На загадку про неї відбулася фото- і автограф-сесія, лунали найщиріші побажання творчих успіхів талановитій землячці.






Немає коментарів:

Дописати коментар

  Молодіжний формат 21 століття    Ось і завершується тиждень молодіжної книги, який цьогоріч тривав із 23 по 30 квітня. Його було започатко...