неділю, 26 червня 2022 р.

 Свято для душі

     Літературний вечір "Грані великого таланту Раїси Плотникової" зібрав у стінах сільської книгозбірні усіх шанувальників творчості уславленої письменниці. Зібралися земляки, щоб ушанувати творчу людину, яка має талант від Бога, вміння і бажання писати і тим самим несе любов і свої почуття до своєї Батьківщини.
     Вечір розпочався з розповіді бібліотекаря про письменницю та презентації книжкової виставки ,, Летіти - так за зорею".

     Учасники заходу, затамувавши подих, слухали поетичні і прозові твори у виконанні автора, її розповіді як про сторінки з історії Вільшанки,  так і розповіді про те, як приходить натхнення до літератора, як народжуються нові твори. Душевності та ліричності заходу додали виступи творчого колективу художньої самодіяльності Вільшанського будинку культури (завідувач – Сергій Токар). Щирими оплесками слухачі проводжали виступи гурту " Ягідка", в складі якого любителі пісенної творчості ІльїнаЛ.І., Рябко О.В, Лисак Л.П., Гладишевич Н.М., Швецова Н.І. Сердечні вітання літератору звучали  також і з вуст юних артистів Маріанни та Соломії Гладишевич.
     Літературний вечір пройшов у теплій, душевній атмосфері, не залишивши байдужим жодного з присутніх.
     Щира подяка сільському старості Сергію Горшньову та бібліотекарю Публічної бібліотеки ім. В. Малика  Ларисі Гончарук  за допомогу у проведенні заходу.





Немає коментарів:

Дописати коментар

  Молодіжний формат 21 століття    Ось і завершується тиждень молодіжної книги, який цьогоріч тривав із 23 по 30 квітня. Його було започатко...